Beoordelingen van Rian Catering Klazienaveen

Recente recensies van Rian Catering Klazienaveen

5 sterren na 59 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2022

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Weer een heerlijke hapjesschaal!!! Maakt feestje compleet.

, 02-08-2022

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld, ideaal. En net als anders zijn de hapjes schalen weer super.

, 30-07-2022

Kwaliteit:

Rating

, 29-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Vind het echt super

, 18-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd👍

, 16-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. Bestelling stond keurig op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker de hapjesschalen van Rian!

, 11-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker mogen genieten van jullie heerlijke hapjes zeker een aanrader we bestellen wel vaker bij Rian en het is altijd goed en goeie service erg vriendelijk allemaal

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Perfect regeld niks op aan te merken

, 08-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Onze complimenten, zag er goed uit en smakelijk uit

, 08-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Super voor elkaar. Maar 1 dingetje. Wanneer je grotere schaal besteld is de doos te groot voor de koelkast en moet je alles zelf weer gaan verdelen zodat het wel past. Verder alles top

, 05-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Schaal zag er weer super uit

, 25-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Top voorelkaar de hapjes waren heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, mooi opgemaakte schaal en smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2022

Kwaliteit:

Rating

De hapjes waren weer verrukkelijk

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Super

, 14-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Hapjes lagen veelal te dicht op elkaar en waren daardoor nattig. Een beetje meer ruimte op de schaal komt beter uit ook met het afpakken van de hapjes. De smaak was goed maar niet fantastisch. Wat meer pit er in was beter geweest.

, 14-05-2022

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Luxe hapjesschaal besteld voor ons verlovingsfeest. Eerste keer bij snackbar Rian. Wat waren deze hapjes LEKKER! We hebben vaker hapjes besteld bij andere cateraars, maar dit is de eerste keer dat onze gasten het zo lekker vonden dat ze wilden weten waar de hapjes vandaan kwamen. Kwaliteit is dan ook 100% boven verwachting. Ook tijdens het ophalen vriendelijk en professioneel behandeld door het personeel. Hier komen wij zeker nog eens terug en we raden het iedereen aan!

Reactie van Rian Catering:Bedankt voor deze leuke reactie! Altijd fijn om zulke dingen te lezen. Groetjes Snackbar Rian

, 05-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes! Goed verzorgd en mooi opgemaakte schalen!

, 03-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2022

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en niet duur

, 31-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Luxe hapjesschaal besteld. Super verzorgd!

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk te bestellen via de mail . Een snelle reactie erop terug . Maar ook in de snackbar altijd vriendelijk personeel en snelle bezorging en heel lekker eten . Toppers .

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord super

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas toch wat aanmerkingen op de luxe hapjes schotel. Vulling bij de ingerolde hapjes zeer summier waardoor je het bijna niet proefde. Bepaalde stukken rookvlees waren hard/droog geworden alsof er iets heets op gelegen had. Pittige hapjes ertussen zonder dat dit vermeld was. Deze dingen vonden wij toch jammer. Verder waren we goed tevreden.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wel goed om te bestellen via de site en vind het ook makkelijker dan hoef je ook niet steeds te bellen en het was ook goed overzichtelijk

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit loopt gesmeerd.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Is altijd goed verzorgt en erg lekker

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service!!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld, ging gemakkelijk en snel

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en zeer lekker

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Houden zo en betalen vooraf.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze zware tijd gewoon aanwezig voor de klant en je kunt vanuit je luie stoel gewoon je bestelling doen😃👌👍

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie schaal en op tijd klaar Prima!!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en goede schalen

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Halen altijd de hapjesschaal bij jullie vandaan. Goede schalen en nu met het gemak om online te bestellen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer er zeer goed uit prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend. Verder aanbevolen.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere hapjesschaal. Gaat elke verjaardag helemaal op. Bestellen gaat ook erg makkelijk.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen en betalen via internet. Lekkere hapjes ook. Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Supee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer goede catering en snacks

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Is altijd goed en super voor elkaar

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik wou voor meerdere dagen een bestelling plaatsen. Helaas moest ik 3 x een betaling doen voor 3 data's. Had dit graag op 1 rekening gewild misschien een optie om dit via de site te kunnen regelen.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Website werkt super. Erg gemakkelijk om zo hapjesschalen te bestellen.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling wordt vlot verwerkt de kwaliteit is altijd goed Alleen klopt de afhaaltijd niet ik had 16.00 uur doorgegeven en er staat dat ik het om 20.05 kom halen

Reactie van Rian Catering:Helaas klopt dit. We zijn er nog mee bezig om dit op te lossen. We zetten alle schalen erin vanaf 10.30 uur. Ze zijn dus zeker weten de dag dat je ze besteld hebt klaar! groetjes Rian

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect alleen de ophaaltijd en die worden afgegeven functie werkt niet. Ik heb half 1 aangegeven en 19.00 uur wordt bevestigd. Dan is het feest al voorbij. Vorige bestelling klopte het ook niet waardoor je als klant gaat twijfelen of het goed komt.

Reactie van Rian Catering:Helaas klopt dit. We zijn er nog mee bezig om dit op te lossen. We zetten alle schalen erin vanaf 10.30 uur. Ze zijn dus zeker weten de dag dat je ze besteld hebt klaar! groetjes Rian

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker en goed eten en er altijd mooi uitziende hapjesschalen