Beoordelingen van Rian Catering Klazienaveen

Recente recensies van Rian Catering Klazienaveen

5 sterren na 25 reviews

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wel goed om te bestellen via de site en vind het ook makkelijker dan hoef je ook niet steeds te bellen en het was ook goed overzichtelijk

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit loopt gesmeerd.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Is altijd goed verzorgt en erg lekker

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service!!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld, ging gemakkelijk en snel

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en zeer lekker

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Houden zo en betalen vooraf.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze zware tijd gewoon aanwezig voor de klant en je kunt vanuit je luie stoel gewoon je bestelling doen😃👌👍

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie schaal en op tijd klaar Prima!!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en goede schalen

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Halen altijd de hapjesschaal bij jullie vandaan. Goede schalen en nu met het gemak om online te bestellen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer er zeer goed uit prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend. Verder aanbevolen.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere hapjesschaal. Gaat elke verjaardag helemaal op. Bestellen gaat ook erg makkelijk.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk bestellen en betalen via internet. Lekkere hapjes ook. Prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Supee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

zeer goede catering en snacks

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Is altijd goed en super voor elkaar

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik wou voor meerdere dagen een bestelling plaatsen. Helaas moest ik 3 x een betaling doen voor 3 data's. Had dit graag op 1 rekening gewild misschien een optie om dit via de site te kunnen regelen.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Website werkt super. Erg gemakkelijk om zo hapjesschalen te bestellen.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling wordt vlot verwerkt de kwaliteit is altijd goed Alleen klopt de afhaaltijd niet ik had 16.00 uur doorgegeven en er staat dat ik het om 20.05 kom halen

Reactie van Rian Catering:Helaas klopt dit. We zijn er nog mee bezig om dit op te lossen. We zetten alle schalen erin vanaf 10.30 uur. Ze zijn dus zeker weten de dag dat je ze besteld hebt klaar! groetjes Rian

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect alleen de ophaaltijd en die worden afgegeven functie werkt niet. Ik heb half 1 aangegeven en 19.00 uur wordt bevestigd. Dan is het feest al voorbij. Vorige bestelling klopte het ook niet waardoor je als klant gaat twijfelen of het goed komt.

Reactie van Rian Catering:Helaas klopt dit. We zijn er nog mee bezig om dit op te lossen. We zetten alle schalen erin vanaf 10.30 uur. Ze zijn dus zeker weten de dag dat je ze besteld hebt klaar! groetjes Rian

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

lekker en goed eten en er altijd mooi uitziende hapjesschalen